Rubriklöst eller helt enkelt för många passande rubriker

Vart på utbytesstudentträffsak. Vi gjorde egnentligen inte så mycket men jag hade kul. Fick av "misstag" en simtur i poolen med min pyjamas på.
Vi hälsade de tre nya studenterna välkomna och vi fick ge tips och råd om hur man får ett lyckat år. Toni, som man skulle kunna säga är "the leader" började prata om hemresa. Då blev det konstigt och jag insåg nog för första gången på riktigt hur kort tid det är kvar tills jag åker hem. Jag har blivit assigned att åka hem 16-19 Juni, men jag tänker byta till 7-9 Juni istället då jag gärna åker hem så tidigt som möjligt. Kul att det kostar 75 dollar att byta bara...

Nu ikväll ska jag göra homework. Kul? Verkligen inte. Fick reda på mina betyg från förra terminen och dem var bättre än vad jag trodde, jag som tar skolan sååå seriöst här. Äh vafasen jag måste ändå plugga ihjäl mig när jag kommer hem så varför inte chilla lite nu?





LOCO

Min värdsyster från paellans hemland har tjatat om att få locka mitt hår i en halv evighet. Så idag fick hon göra det medans jag gjorde history homework. Helt ärligt så är nog detta första gången i mitt liv jag har lockat mitt hår och helt ärligt så är det inte min grej riktigt.
Nu ska jag göra klart mina drawings för art class.
Imorgon är det Fredag. Friday I'm in love kan man lyssna på då. Bara för det ska jag lyssna på The Cure nu.


Att bli sådär glad.

När jag blir jätteglad så vill jag inte sluta att le. Igår slutade jag inte att le för jag fick nys om att Håkan Hellström kommer till Peace and Love 2011. Lyckan var gjord och jag ringde till Kristin som jag tror fällde en liten tår till och med. I sommar ska jag dansa till Håkan igen.


Halvår

Igår var det 6 månader sedan jag kom hit till USA. Tiden går så fort och jag börjar bli lite farträdd. Jag hänger inte riktigt med, jag har bara vart här tre månader mentalt. Finns det någon som känner igen sig?

Tänker citera min egen facebookstatus ‎"6 månader. Ny termin imorgon och markus krunegård sjunger att ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det!"
Fast just nu lyssnar jag på fransk musik för jag har nog blivit kär i fransk musik.
Imorgon börjar äntligen den nya terminen och det betyder att jag bara sitter och gör absolut ingenting ikväll, för jag behöver inte göra något. Det är nog första gången sedan i början av skolåret jag ser fram emot att gå till skolan. Fast lyckan över en ny termin lär väl bara vara i två veckor innan det blir tråkig rutin.


kl. 06.00 på landvetter flygplats för 6 månader sedan.

Min lillasyster.

Jag har en lillasyster som heter Melina.
Hon är 15 år och är min raka motsats på alla sätt och vis. Vi bråkar nästan hela tiden.
Förresten så är hon längre än mig, vilket är lite illa för det är ju jag som är äldst!
När jag åkte till USA hade hon på sig sin rosa mjukisdress på flygplatsen och jag tyckte hon var jättepinsam.
Fast när jag har mina kängor, kentväska och hatt tycker hon att jag är pinsam.

När jag kommer hem ska min syster börja på gymnasiet. Det går ju inte! Hon är ju liten, eller? Det känns precis som det var jag som gick i nian och ville gå teater på gymnasiet. Var jag så liten?

Min lillasyster är dessutom fantastisk. När hon var liten ponnyryttare drömde hon om Globen och Scandenavium. Snart är du där, syster min!

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag saknar min syster så mycket. Jag behöver min lillasyster att skrika på och skälla på och hata lite. Och jag behöver henne för att hon ska helt enkelt alltid bara ska finnas där, det är så tomt utan dig Melina...



(Hon kommer nog hata mig för bilden)

Hej helgen hej på dig helgen.

Lördag och jag sitter och lyssnar på musik och ska snart dra mig mot the mall med kuligt folk. Nya uniform pants behöver inhandlas. Jag råkade göra sönder mina andra...

Igår var jag, Janina och Kathrin på skolans Basketball game. Det var lite kul faktiskt även fast jag inte vet ett skit om basket. Jag fattade iaf att det var bra när vårt lag sköt bollen i korgen. Bra gjort av mig. Jag tog lite finals igår och har bara två kvar på tisdag. För vi är leeeediga på måndag! Nya terminen börjar på onsdag och det ska bli riktigt skönt för jag orkar inte nuvarande terminen mer. Jag får roligare ämnen nu, typ 3D art, religion, Speech och sånt.



Här får ni en ful bild. Hehe.

Om...


Om jag kunde franska och om jag kunde sjunga något vidare så hade jag nog sjungt
denna. Fast nu kan jag inte det så jag får helt enkelt bara lyssna och tycka att det
är det finaste som finns.



Lidköping, Sverige -----> Fort Wayne, Indiana

Idag hade vi en Snow day. Jag tycker fortfarande att det är lika kul för det är inte ens mycket snö. Idag skypade jag med Lotta och Elvria jättelänge och det kändes precis som att sitta hemma i min säng och bara prata om en massa skit.
Just nu kollar jag på mr. president live på tv. Sen ska jag kolla på The middle, Modern Family och Idol dvdn.

O-R-K-A

Jag pluggar men orkar inte! Jag är trött och vill sova. Helst en vecka eller två. Imorgon har vi en two hour delay för det är lite snö. HAHA! Vi har history final också. Kuligt. Fast nej.


Minns att jag lyssnade på denna en vecka innan jag åkte och tänkte: Nej men om en vecka! OOOH! In your face!
De kommer ju till Peace and Love, vilket ska bli lite smått awesome. Om de spelar denna då ska jag se till att jag och Kristin skriker högst av alla för att vi har bott i Amerika.
Just nu smsar vi på rövarspråket. Hej vi är coola.

Tänker lite bara.



Sitter här. "hemma" i Fort Wayne. Det är så konstigt för detta är hemma nu, när man vart borta ett par nätter tänker man "Gud vad skönt det är att vara hemma igen". Fast egentligen, innerst inne så är det riktiga hemma i Sverige. Jag är ingen bra amerikan. Jag har kommit på att jag gillar att vara svensk. Fast vad vet jag? Jag skulle nog kunna tänka mig att bo i en amerikansk storstad som Chicago, jag älskar Chicago. Men att bo i lilla Fort Wayne, Indiana är inte min grej. Precis som att bo i Borås inte heller är min grej. Jag vill bo i en storstad där jag kan gå ut utan att träffa någon jag känner. Inte för att jag vill vara ensam, utan för att jag vill kunna känna att jag kan bestämma själv när jag vill träffa någon jag känner eller inte.

Haha, It doesn't make any sense.

Ibland tänker jag "Åh vad jag önskar att det kunde bli Juni nu så att jag kan åka hem".
Helt ärligt så föreställer jag mig ögonblicket när jag sitter på planet hem till Göteborg och man ska landa och man ser första skymten av Sverige där under molnen. Jag är rätt hundra på att då kommer tårarna att komma. Jag längtar tills jag åker hem, för helt ärligt har jag haft det rätt jobbigt här borta.
MEN! Jag har också fått göra så mycket roliga och häftiga saker jag aldrig kunde föreställa mig att jag, som alltid vart Lilla Felicia skulle få göra. Jag har träffat så himla fina människor. Igår pratade jag och Kerstin om hur svårt det skulle bli att åka hem i Juni och att vi inte hade klarat det utan varandra här. Det är sant. Jag har hängt så ofta vi hunnit. Nu i mars börjar mitt stora feta äventyr verkligen på riktigt. Jag ska åka till Las Vegas, Los Angeles, Grand Canyon, New Orleans, New York och Washington DC och göra massa storslagna saker!

Jag ska till Vegas med EF, som är företaget jag är här med. Det är deras årliga konferas där typ och eftersom mn värdmamma jobbar för EF får jag åka med. När vi fick veta att det skulle hållas i Vegas så sa vi typ: Tänk om vi får bo på ceasars palace då. heheh. Gissa vart vi ska bo? Ceasars Palace... Sjukt men sant. Det är såna småsaker som gör det värt att stanna här. I höstas när jag hade det som allra jobbigast och ville åka hem så sa jag till mig själv "Nu plågar du dig till Jul och sen kan du åka hem om du vill" Och nu sitter jag har och inser att jag är inte färdig här. Jag är färdig här i Juni och då åker jag hem.

Ibland tänker jag på vad alla där hemma hittar på. Blir avundsjuk när jag ser bilder från t.ex Bäckäng vs Teknis och tänker "där skulle jag vart om jag inte åkte hit". Men ärligt talat. Alla gör samma saker som de gjorde innan jag åkte och som de kommer göra när jag kommer hem. De har sina movie nights, de går på sina fester, de fikar på stan, de åker till Göteborg, de går på konsert, de går till skolan. Vad missar jag egentligen? Det enda stora jag missar egentligen är Håkans vår turné. Men herregud, jag får väl helt enkelt bara hoppas på att han kommer och spelar på Peace and Love eller Way out west och då kommer det inte göra något om jag missar hans turné längre.
Det är inte jag missar nått, det är alla andra. (No offense).

Jag behöver bara ta mig igenom januari och februari och sen kommer mars, april och maj gå så läskigt fort och tillslut när juni nästan precis har börjat ser jag Sverige under molnen igen.



En till tysk!

I torsdags kom Kathrin hit. Min värdmamma är hennes IEC.
Idag hade vi litet welcome party at crazy pinz och jag sög på bowling fast mitt lag vann. Rätt coolt.
Nu är jag typ jättetrött och vill sova jättemycket.


Kerstin, Janaina, Kathrin och Ploen som är konstig.


Sån danstjofräs och jag ägde sönder lite. NOT!

Sånt jag tycker är så bra.

Idag har denna låten vart fast på mitt huvud hela dagen. Så ikväll har jag lyssnat på den säkert tusen gånger.
Har jag sagt att jag ska gifta mig med Henrik Berggren när jag blir stor? Efter att jag har gift mig med Håkan, Jocke Berg och alla andra jag ska gifta mig med bara för det är så fina.
Nej, jag skojar lite bara. Fast de är fina människor.
Oj vad jag svammlar nu. Ska sova är trött i huvudet. Och har ont i huvudet.
Imorgon är det torsdag.
Over and out.

Vi är så coola!

Idag fick jag min Discovery tour bekräftad.
21 - 28 Mars befinner jag mig tillsammans med Kristin och Victoria i Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon och typ andra coola ställen!



Fast just nu kollar jag massa tråkiga saker om Othello. Hatar den jäkla dumma pjäsen. Så himla onödig är den... Bara dödar varandra och pratar fult. Nejmen, det hade kanske vart bättre om inte min lärare var så irriterande. Och om inte språket var så svårt.
Fast jag lyssnar på braig musik och äter klementin och dricker isvatten (oj vad nyttig jag var då!).
Skolan började igår. Det suger lite och hela nästa vecka är det finals. BLÄ!

bänaönflöga.

Okej Elvira. Du har rätt. Där svek jag dig lite. Så för att få dig på glatt humör igen så får du ett helt eget inlägg.

Detta gjorde vi under 2010.
1. Vi missade bussen en gång. Så vi gick och köpte en flaska juice och rullade den nedför en liten sluttning och sen såg vi långsamt att bussen åka förbi. Så vi springer som två galningar mot resecentrum där vi med lite tur hinner med bussen hem mot viskafors.

2. Vi Räknade Svea mössor och tyckte de var fula.

3. Vi firade att vi känt varandra i 2 år. Så vi bakade en tårta (fast egentligen minns jag inte om vi gjorde det, men det låter rimligt). Och så åt vi nog upp den. Om jag känner oss rätt. En gång hemma hos mig bakade vi chokladbollar. Eller, Elvis bakade och jag åt.

4. Jag och Lotta ville ta med henne på Johnossi. Men hon kände sig tråkig och stannade hemma hos mig och såg på film istället.

5. Elvira är helt okej på att göra chips med dipp med "tysk" accent. Ja, filmen är i tryggt förvar.

6. Vi åt rätt mycket chips med dipp.

7. Elvira hittade ett gammalt trappräcke (??) i vårt nya hus och lekte Gandalf.

8. Under sommaren kidnappade hon och Lotta mig. Jag fick gå med ögonbindel genom hela Lidköping.

9. Lotta cyklar bakom med Pizza och jag säger: elvis, det luktar pizza. Elvis svarar: det gör de inte alls de din tjockis!!!

10. "Vad heter de svenska rovdjuret med toffsar på öronen? ..... Maria Montazami"

11. Mcflurry marängsviss förgyllde sommaren.

12. Fabi bajsar. Det där var mest menat till Lotta men... Hehehehe

13. "Fille... Bli inte arg på mig nu... Men jag typ lyssnar på kent..."

Nu får det räcka. 13 punkter, oturstalet. Du är ful och jag saknar dig inte.



Bjuder på en alldeles för attraktiv bild också. Puzz beztizzz!

tvålakantio

2010 - Du stannade inte länge och du var så himla fin.

Gör väl som alla andra och sammanfattar mitt 2010.


Jag invigde mitt år med mörkt hår, rött läppstift och dr Martens tillsammans med personer jag tycker om.


Jag slutade äta kött och det fick mig att må rätt bra. Jag och emmouh brukade käka vegtacos och kolla på live dvder hemma hos mig. Vissa mörka och överdrivet kalla kvällar när vi inte orkade plugga mer så tog vi långa promenader. Så långa att min pappa ibland ringde och frågade om jag tänkte komma hem.



Jag kom någon gång under januari, februari, mars, april, maj närmre Agart, Andrea och Ida som jag råkar tycka om jättemycket. Jag och Andrea hade en helt fantastisk plan när "killer" pågick i skolan och det var så vi blev Snigel och Get fårevvaaah! Ida och jag drömde oss bort bland prinsessklänningar på Beyond Retro i Göteborg och de andra blev galna på oss. Efter en fest på kransmossen under kulturveckan gick jag och Agart hand i hand och pratade om livet hela vägen hem till mig.



Jag och Emmouh såg Kent i Lisebergshallen och vi var så lyckliga att vi inte visste vart vi skulle ta vägen. Jag och Lotta fick ett ryck och bara åkte till Hamburg och såg Killerpilze. Folk tyckte vi var sjuka för att vi var från Sverige. Invigde sommaren med att dansa som en galning till Green Day och fyrverkerier på Ullevi.



Jag lämnade mitt barndomshem i Viskafors och flyttade till Femte Villagatan i Borås. Huset var tomt och stort och det kändes konstigt.



Under sommaren när min familj var i varberg så hängde jag rätt mycket hemma i det stora, tomma huset med Emmouh, Agart och Andrea. Lärde typ känna Amanda Oxjärpe Ljungren som tillsammans med mig ska ta över världen med mig. Lärde också känna hennes bror Linus och vårt gangbang som bestod av mig, Andrea, Agart, Emmouh, Amanda&Linus och Mina brukade spela kubb i Stadsparken och under torsdagskvällarna.



Jag åkte till Köpenhamn med min familj som en liten avskedsresa innan jag åkte till USA. Jag förstod att jag skulle sakna min familj rätt mycket. Jag blev kär i Köpenhamn och bestämde mig för att flytta dit också. Passade på att träffa så många från släkten som möjligt innan det var dags att dra mig mot landet på andra sidan atlanten.


Och Lördagen 17 Juli 2010 satte jag mig på ett plan mot Boston för att åka på EF language and Culture Camp in Vermont. Där träffade jag en hel hög med fina människor. Victoria från Jönköping och Kristin från Kungsbacka var två av dem. Två som följer med länge länge i livet.



1 Augusti var jag framme i Fort Wayne, Indiana där jag kommer att spendera mitt skolår 10/11. Men sammanfattningen av mitt utbytesår in the corn field kommer i Juni när jag återvänt till Sverige igen.

RSS 2.0