camp-el-li-camp

Sitter återigen i Kristins rum, och smyglånar hennes dator. För min datorladdare passar inte i min adapter (????) försökte hitta en på walmart, men det fanns ingen.

Förövrigt har det hänt grejer här under camp förutom Boston resor och hypnotisörer (vilket jag LOVAR att ägna ett inlägg åt att berätta, för det var AWESOME!) jag har fått en ny värdsyster!

Det blev tyvärr inte charlotte från tyskland, då hennes föräldrar inte ville betala skolavgiften eller något. Så nu ska jag bo tsm med Janina från Spanien istället :D Och hon ska till och med gå på samma skola som mig, så jag känner någon iaf. Skönt.

Nu ska vi snart käka, och jag är hungrig som vanligt fast vi äter hela tiden. Kristin säger att det beror på att man inte äter något fullkorn här. Kan nog stämma.

Förlåt för korta, osammanhängade inlägg men ta det som ett tecken på att jag har det awesome här :)

At caaaaaaaaamp.punkt

Är på camp... Har gråtit floder och känner på att ta mina älskade jättefina nylonstrumpbyxor med hjärtan och hänga mig utanför fönstret.
Jag har inga vänner här.
Jag vill åka hem.
...NOT! Jag har skitkul!!! Just nu är jag i Kristins rum, där jag känner mig mer hemma än i mitt eget rum här på Norwich University, Northfield, Vermont, USA, Amerika, Världen, Universum.
Idag har vi som vanligt haft lite lektioner i Histroy, English och Life in America och nu är det snart dags att ha sista lektionen i Current Issues.

Senare ikväll ska vi till The Mall (wal-mart och några tråkiga souverniraffärer) och ha det mycket trevligt. Allt blir trevligt om man är med roliga människor här. Tillochmed Baseball matchen igår var trevlig.

Ännu senare ikväll kommer det en hypnotisör (Vi tjejer som ville bli hypontiserade blev rekomenderade att inte bära klänning... eh?).

Alltså, livet leker här at camp och jag kan lugnt säga att denna tiden ligger på listan över de bästa hitills i livet :)

"fasen vad snygg! **** *****! "(lyssnar på bruceans egen born in the usa också)

"vi ses"

Har valt att inte använda ordet Hejdå. Vi ses är mycket bättre, för det är ju precis så det är. Vi ses ju fakiskt igen. Det dröjer dock tio månader. Men med tanke på hur snabbt detta året gick så är det inga problem. Dessutom har jag blivit lovad välkomstkramar på landvetter när jag kommer hem.

Överaskande nog var det inte så jobbigt som jag trodde att säga "vi ses" till mina närmsta vänner faktikst. Jag fattade inte riktigt, det kändes ungefär som "Vi ses om två dagar".
Tror kollapsen kommer imorgon på flygplatsen.

Nu är det sista kvällen i Sverige. Packa och käka middag med familjen. Tror inte jag kommer att sova något heller, ska ju ändå upp vid halv fyra tiden.


Tjöööööööööt och bad dreams!

Det känns som om jag inte pratar något annat än USA.
USA USA USA USA USA USA!!!
Men helt seriöst så tänker jag faktikst inte på något annat. Någon som känner igen sig? Det är liksom två dagar kvar nu, jag åker I ÖVERMORGON! Hur sjukt är det inte?


Dessutom drömde jag värsta mardrömmen imorses.
Det var typ att jag vaknade hemma helt vanligt, kollade klockan... Lördagen 17 Juli 2010 kl.
07:50 (planet går 07:55)
Så jag får panik men hoppas att det bara är ett skämt. Sen ska jag springa in till mina föräldrars sovrum, och så springer jag i en lång korridor med klockor som ser ut som klockorna i salvador dalí målningarna samtidigt som jag sakta inser att jag missar planet...

Det var helt underbart att vakna sen.


Tid

"Tid... Allt ska bli som då
Jag nöjer Mig med tystnad
Språk... Jag behöver inget språk
med tiden på Min sida"

Jag är hemskt ledsen men tiden räcker inte till allt. Förlåt.
Glöm inte att jag försöker hela tiden.

3 dagar kvar nu, det har aldrig varit så nära och nu längtar jag tills jag spricker!!!


Guitar

Jag känner mig kluven.
Ta med mig gitarren eller inte?

Här hemma i Sverige finns det väldigt lite tid till att spela, speciellt när det är skola. Känns som om det borde finnas ännu mindre tid i USA? Men samtidigt tycker jag att det är kul att spela.
Vad gör man?

(Dagens i-landsproblem?)


5

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 !
insane.

Fem dagar är en skolvecka. Och av egna erfarenheter vet jag att skolveckor går fortare än vad man tror. Men ändå så irriterande att bara sitta och vänta i fem dagar.Det är varmt, eller?

Varmt som attan är det och åska lär det bli snart för jag har sjuhelvetes ont i huvudet. Men... Jag är så glad ändå!
Har spenderat hela helgen hemma i Borås med några av mina fina vänner. Fick ett underbart album med bilder från alla våra år av Lotta och Elvira (Kanske lägger upp något foto ikväll).

Tyvärr hoppade jag filmkväll med Andrea&co ikväll och drog ner till Varberg igen för att istället fika med mormor, Uffe, farmor, farfar, mamma, pappa och Melina. Och nu är jag lite småelak och tvingar min familj på att lyssna på medans jag sjunger med i Håkan Hellström låtar och packar samtidigt.

Trodde aldrig att man kunde ha så kul när man packade. Visst är det lite underbart att bara packa och veta att om bara några dagar börjar "det stora äventyret" (tänk er lite Ola i Wild Kids accent där)?

Svar

Svar till Jean om Visum.

Förlåt om jag svarar sent, men jag har varit lite "off" ;)
Jag hade sån tur såatt min morfar fixade så att en han kände på banken kunde fixa det. Men om det står på visuminstruktionerna att det ska vara namn och sånt så ska det nog det, och du kan ju alltid ta med och visa på banken eller något. Det borde väl inte kunna neka dig ett nytt kvitto?

Lufthansa...

Glömde att berätta! Fick preliminära flygtider igår. Helt underbart om man bortser från att vi ska flyga med Lufthansa! När jag åkte med det till Miami för två år sedan var jag helt död efteråt. Det var ingen fin flygupplevelse vill jag lova (mycket av detta kan dock bero på att en flygvärdinna spillde juice över min teckning jag lade ner jättemycket tid på).

Min mamma bara skrattade när jag berättade nyheten.


KÖP EN HAMN

Hej idag är det fredag och jag ska med min familj till Köpenhamn där jag ska strosa runt bland alla småelaka danskar och lyssna på Winnerbäcks "Köpenhamn och överall".

Jag är dock lite mindre glad eftersom att det ringde från amerikanska ambassaden innan. Jag hade inte hämtat ut mitt pass som låg på posten eftersom att jag inte varit hemma, så idag när jag skulle hämta det så var det tillbakaskickat... Så nu får jag skicka ett frankerat kuvert igen.

RSS 2.0