Så sjukt konstigt


Nu är det bara lite mer än två veckor tills jag lämnar landet. TVÅ VECKOR? Två veckor går så äckligt fort.
det r kanske nu man borde bli nervös på riktigt? Men nej, jag är inte nervös. Innan när det var ungefär mellan 2-1 månad kvar DÅ var jag lite smånervös. Men nu är jag mer nervös på ett sätt som man ska vara nervös på.

Fast nervös är nog fel ord, jag är mer... Jag vet inte. Det är väldigt svårt att beskriva känslan. Nervös på ett roligt sätt? Nej, jag vet inte vad man ska kalla det faktiskt. Men nu är jag mest sugen på att komma iväg! Jag orkar inte vänta längre. Jag har faktikst väntat sedan i Augusti på att komma iväg, och så är det bara två irriterande veckor kvar!

Jag försöker planera varje dag nu så att tiden ska gå fortare. Jag hatar nämligen att inte göra någonting och jag hatar när man inte planerar. Aja, innan jag vet ordet av det så kommer de två veckorna ha gått så det är verkligen dags att fixa det sista nu.

Presenten till värdfamiljen blev klar idag, sånär på en liten grej som ska fixas. Packningslistan är nästan fulländad och jag väntar iaf till nästa vecka innan jag börjar packa. USA-albumet går åt helvete då min kreavitet ligger på minus fem miljoner MEN det SKA vara KLART när jag anländer till Indiana. Sen är det lite praktiska saker som ska fixas nu, bl.a ska jag hämta ut ett paket, fundera på hur jag ska lämna in min skoldator, sortera alla papper, städa och packa upp det sista ur flyttlådorna på mitt rum, försöka träffa så många som möjligt och OM jag hinner så kanske jag njuter lite av de sista svenska sommarlovsveckorna. 
 
   

Nyhet.

Nu är hemlighetsmakeriet över. Eller vad man ska kalla det?
Iallafall... I onsdgs förra veckan ringde det från EF och sa att min värdfamilj har bestämt sig för att ta emot en till student! Från början var det meningen att denna studenten bara skulle bo hos min värdfamilj i ett par veckor tills hon fick en permanent värdfamilj. Men nu har de bestämt sig för att ta emot henne permanent!

EF frågade då hur jag ställde mig till detta och jag sa att jag skulle tycka att det var jättekul med en värdsyster. Så de skickade hem ett papper som jag skulle skriva på som ett intyg på att det var okej.

Så nu har jag alltså en värdsyster som heter Charlotte och kommer från Tyskland! :)

Hemlighetsmakeri

Espevik.
Där är vi nu. Vi inkluderar också två emmor och en ida som bor lite längre bort.
Vi har ätit alldeles för mycket mat, glass, grädde, jordgubbar och tårta. Snart ska jag äta mer glass.
Emmorna ska bada och jag ska titta och läsa i min studenthandbok. Och förövrigt så är det två veckor och sex dagar kvar tills jag åker till united states of america!
Kan inte låta bli att tycka det är rätt så ascoolt!

Imorgon åker vi hem. Sadface. Men jag åker tillbaka på torsdag om inte vi drar till Liseberg (jagvilljagvilljagvill) istället.

Dessutom så har det hänt en stoooor grej på USA-fronten. Men det tar vi imorgon när jag kommit hem och fått reda på lite mer. Oj, så hemlighetsfullt det blev nu då. Mohaha!

Detta blogginlägg tillägnas Guld Glenn Låbbstärre och hans vän Roffe Af Gahrn i Göteborg.

Fixar och trixar

Sitter uppe fast det är galet sent. Man tänker så bra på natten, eller hur?
Iaf, Jag sitter och läser lite olika utbytesstudentbloggar och kollar runt och samlar på mig så mycket information nu som möjligt.

Dessutom... Fick jag ett mejl från min RC (och i mitt fall IEC också, eftersom de är samma person). Eller, dem är två - Carl och Toni Wilmert. Mejlet är lååångt och jag fick lite halvt hjärnsläpp en stund. Men nu är jag tillbaka och tänkte läsa igenom varenda litet ord.

Första sommarlovsveckan så har jag bara sovit, sovit, sovit, vart med lite vänner, sovit och sovit.
Men imorgon börjar sommarlovet på riktigt då jag drar ner till ESPEVIK i Varberg!
Emmouh och Emma följer med och väl där så står Ida med öppna armar. Hoppas jag

Därför blir det inte mycket bloggande. Då internet inte är på topp där. Men jag lovar att uppdatera om det händer någon på USA-fronten. Än så länge är det rätt dött och jag väntar på reseinformation...

Varför?!

Det finns så mycket som jag vill göra, måste göra, behöver göra och borde göra. Ändå gör jag det inte!
En månad kvar nu! EN YNKA MÅNAD!
En månad går fortare än att säga flaskhalsetikettpåfastsättarassisten! (Nu var jag väl rolig? Njee...)
Kommer ihåg när jag sa: Ett halvår kvar, tiden kommer gå så seeeegt.
HAHA! Jo tjena.

Jag är verkligen helt galet excited men samtidigt börjar den där nervositeten komma smygande när man minst anar det och sticka till i några sekunder och sedan försvinna.

Sista dagen i skolan när jag sprang på Emmouh, Emma, Ida och Andrea då bröt jag ihop och snyftade typ: detta är sista dagen på Bäckäng för mig på ett helt år. wäääääääh!!!
Herregud, jag kommer ju tillbaka. Känner mig lite som känsloladdad bomb ibland.

Fast i tisdags när jag blev utelåst och låg och solade i det vacka vädret kom jag på mig själv med att tänka: Bara en månad kvar i Sverige. GÖÖÖÖÖTT!!!
haha?




Solen fick mig att tänka på glada dagar.

Jag blev rätt brutalt utelåst innan. Satt ute på gräsmattan och läste "Lilla stjärna" som förövrigt är den bästa boken jag läst. Och när jag skulle in och dricka lite vatten så var det låst. Då hade min pappa och syster åkt iväg och låst. Kul...

Menmen, jag fortsatte att sitta ute och läsa och fundera lite. Blev typ helt överlycklig när jag insåg att jag är inne på min sista månad i Sverige och att jag snart drar till USAAAAA! Det är helt sjuktmegasuperawesome!

Nu har jag iaf kommit in och sitter och lyssnar på kent, på engelska dock. Är inte överförtjust i Kent på engelska. Men Kent som Kent. Jag älskar Kent. Hur kan man leva utan Kent?!
De släpper nytt album 30 juni förresten! JAG SKA HA JAG SKA HA JAG SKA HA!

747 på engelska. (Okejdå, det är nästan lika bra som på svenska)


Visum - en historia för sig.

kan man verkligen lungt säga! Höll på att dö en stund!
okej, jag kanske överdriver liiite, men attans vad panikslagen jag var ett tag.

Allt började då i fredagskväll/natt. Emmouh var hemma hos mig och vi glodde lite kul filmer. Bestämde mig för att fixa det sista på visumansökan eftersom att jag och mamma skulle dra upp till stockholm morgonen efter.
Då visar det sig att idioterna på expert där jag tog visumbilderna har klantat sig rejält! Bilden var fan sne och skit! Aja, bestämde mig för att ta en ny bild uppe i sthlm och fixa klart det sista på hotellet.

Men då dök nästa skit upp! Det enda jag inte kunde fixa själv var inbetalningen till banken så det bad jag min mor fixa. "Läs igenom pappret från EF två gånger så att det blir rätt nu!" Funkade detta? Nej. Självklart stod det inget namn och det fanns ingen stämpel på pappret heller! GREAT!

Så, på lördagmorgon åkte jag och mamma till mormor och Uffe för lite hjälp eller vad man ska kalla det.
Jag och Uffe åkte till expert och förklarade läget. Det slutade med att jag stod asförbannad med tårar utmed kinderna (Gråter nästan bara när jag är arg, och då är jag riiiktigt arg). Så vi sprang vidare till Torins foto istället, där en snäll dam hjälpte oss och bilderna blev helt korrekta.

Sedan var det bara inbetalningen då. Detta kunde som tur var lösas genom att Uffe ringde någon han kände som jobbar på banken och vi kunde få möta upp någon där som kunde fixa inbetalningskvittot åt oss. Inte dåligt på en lördag!
Jag och mamma kom tillslut iväg, lite senare än planerat dock men whatever.

Så nu imorses vid tio i nio ställde jag mig i kön till ambassaden. Det gick fort och jag var helt färdig redan vid halv elva. Hade räknat med att det skulle ta jättelång tid. haha.
Och nu är jag hemma igen och taggar att planera sönder allt den sista månaden här i sverige!
GRYYYYMT!

bjuder på en sthlm-bild tagen en annan gång i sthlm. Typ förra påsken.


Mot Hufvudstaden!

Sitter just nu, klockan kvart i ett på natten och fyller i det sista i min visumansökan.
Emmouh sitter brevid och glor på Sherlock Holmes.
Imorgon intar jag alltså Stockholm tillsammans med mor min för att ha lite kul innan jag ska till ambassaden på måndag. Rätt på bra start på sommarlovet tycker jag.

Dock känns det liiite vemodigt med sommarlov, men det kändes likadant med jullovet och det blev ju skitbra om jag minns det rätt! Nu i sommar ska jag ha kul! Och sen... INTAR JAG UNITED STATES OF AMERICA I ETT ÅR!

Hur coolt är inte det egentligen?

Tack!

"No one ever said it would be this hard. Oh take me back to the start"

Var det inte förra veckan jag kände mig som en liten myra när jag sprang runt med en karta farmför näsan i den gigantiska skolan och letade mig fram till klassrummen? var det inte förra veckan vi inte hittade våra skåp och hade namnlappar på bänkarna i klassrummen?

Nej, det var tydligen i början av läsåret. Imorn är det tydligen skolavslutning.
Tack för det värsta och absolut BÄSTA året i mitt liv. Tack alla sköna människor jag har träffat.
Tack SP09J - skolans coolaste journalistik & författarskap klass.

En gång SP09J:are, ALLTID SP09J:are!
Jag ska stå längst fram occh djura när ni springer ut på er student!




GREEN DAY

På tal om konserter...

JAG SÅG GREEN DAY PÅ ULLEVI I LÖRDAGS!
Behöver jag ens säga att det var det bästa på mycket länge?
Jag var en av de lyckliga som fick stå på planen på Ullevi och dansa till Green Days musik ända in i natten.

Hittade ett klipp på Youtube från konserten.

Boulevard of broken dreams.

 


JAG SKA ÖVERLEVA

De två kommande dagarna är fyllda av PLUGG! Sista nu dock. Sen ska jag slita sönder alla papper jag har i skåpet som ska städas i ren glädje över att helvetet är över.

Just nu är det så illa att jag inte ens kan gå på Timo Räisänen imorgon på Liseberg. Citerar Emmouh: Vad är väl en konsert med Timo... Tråkig, dötrist och... Och alldelses underbar...
Men skitsamma. På fredag är jag fri och får springa på hur många konserter jag vill.

Nu ska jag fortsätta mitt studerande.


Jag är ju duktig...

Lade upp två inlägg igår. Det ena om Green Day. Men på fel blogg. BRAA! Tyckete väl att något var fel.
Aja, lägger upp det här med. Det är ett filmklipp som måste ses!

Syster

Dumma, jobbiga, irriterande fjortis-syster.
Men ack vad jag tycker om dig.
Och du ska veta en sak...
Vad folk än säger om dig och vad för skit dom än snackar så ska du veta att du KAN och du är BRA på det du håller på med. Folk är avundsjuka.
Och jag stöttar dig hela vägen till toppen.

 


Nej nu...

Jag blir banne mig aldrig frisk! Vaknade tidigt imorses och var i princip helt död. Tänkte att jag skulle sova några timmar till. Vaknade för en liten stund sen och gissa vad? Jag har fortfarande feber. Vad är det för fel på mig?!
Imorgon SKA jag vara frisk! För jag saknar massa folk i skolan. Sådeså.

(Ledsen för ett irriterat inlägg, men jag har jättetråkigt här hemma.)


Brevväxla.

Jag och Emmouh har världens idé! Under mitt år i USA ska vi brevväxla! Hur coolt är inte det? Som när man var liten och hade massa brevvänner.

Frågan är om det blir för dyrt... Om det är någon som vet vad porto till USA går på så släng gärna in en liten kommentar. Jag hoppas det inte är det, för jag är supertaggad på brev! :D

Och på tal om brev så överväger jag att skicka ett till värdfamiljen. Något kul litet brev med någon foto och så. Får klura på det ett tag till, och fixa färdigt allt skolarbete först.
Nu ska jag sova, jag har fortfarande feber och lär bli hemma imorgon också.


Nu kör vi

Drar igång Kent på högsta volym och taggar att skriva short story om human rights som ska vara inne på torsdag.
Sen är det bara ett matteprov tisdag nästa vecka och sen... Är det chill fram tills fredag och sen... ÄR DET SOMMARLOV!!!



En av de finaste bilder jag sett på länge. Jag älskar den!

RSS 2.0