ADVENT

Mindre snygg bild men min kamera har fått för sig att jävlas med mig. Så Här får ni en snygg webcam bild på min adventsljusstake. Och lite på mitt kök. Och på min värdsysters rygg.

lite gammalt och lite nytt.

Finaste bilden evööör! Miljöarbetet i nian. Jag och Lindgren snackade kravmärkta äpplen och spillde diskmedel. Vi är rätt bra ändå. Raaaajt?
Iaf. idag fick jag underbar migrän i skolan och åkte hem vid 11 tiden. Kul. Sen sov jag i två timmar och resten av dagen spenderade jag i soffan och såg på tv/film/reklam. Sen snackade jag med Elvira på skype igen! Visade henne snuggie reklamen och hon dog lite.
Nu ska jag äta macaroni and cheese. Och se på two and a half men. Har blivit som alla tyskar och blivit helt galen i denna sjukt meningslösa tv show. Bra gjort av mig.

törstig.

Kul rubrik. Jag är törstig men orkar inte gå ner.
Jag är trött som faen men kan inte sova.
Illa.

TAGGA CHICAGO PÅ LÖRDAG!!!



Elvira hade precis invigt sitt nya badkar och jag provade att print screena för första gången. Vilken galen kväll.

Lite kreativt sådär.

Titta vad jag gjorde med ramen elin och emma skickade och med bilderna från kollaget jag fick tillbaka från EF.

Detta är mitt liv i AMERIKATT!

Daniella ville höra mer om min skola och värdfamilj osv.

Jag bor i en trevlig stad som heter Fort Wayne, som ligger i nordvästra delen av Indiana. Fort Wayne är typ lika stoort som Malmö och vi har Indianas största mall. Vi bor tre timmar från Chicago och dit ska jag för första gången nästa helg.

Jag bor i ett rätt så fullt hus. Det är min värdmamma Cindy, hon är EF representant för EF kids i Fort Wayne. Detta är hennes första hela år, så än så länge har hon en tjej från Thailand och en från Tyskland. Nu i januari kommer det en tjej från Tyskland också. Kerstin och Ploen, som från thailand och tyskland som är här nu är helt UNDERBARA! Jag älskar dom.

Min värdpappa John jobbar out of town så han är bara hemma på helgerna. Han har världesn längsta skägg och ser lite läskig ut, men han är verkligen en riktig mjukis. hahah.

Sen bor jag med min värdbror Ethan, 10. Han är helt hyper och älskar typ world war 2. Min värdbror Austin, 19. Han är aldrig hemma typ så jag ser inte han så mycket. Min värdsyster Lyndsay, 21. Hon har precis gått ut collage som pastry chef så hon och hennes pojkvän Cory bor hos oss tills dem hittar eget.

Sen så är det min värdsyster Janaina från spanien. Hon bor på Lanzarote! Hon är enda barnet så hon är rätt bortskämd typ. Och ibland är hon riktigt jobbig. Men jag antar att det är så en lillasyster ska vara?


Cindy - Världens bästa värdmamma!


Ploen, Janaina, Jag och Kerstin.


Min skola, Concordia Lutheran High school är en kristen privat skola. Vet inte men folk tycker det låter läskigt när man säger kristen skola. Men det är inte farligt alls. Vi har Chapel på måndagar och typ kristen policy. Det är det enda typ. Vi har också skoluniform, vilket jag fullkomligt hatar!!! Den är ful och jobbig. Haha.
På skolan går det cirkus 600 elever och jag och Janaina är de enda utbytesstudenterna, fast i januari börjar Katrhrin som kommer från tyskland där också.
Jag är med i skolans simlag och tycker det är phett kul, trots att vi simmar 13 timmar i veckan...


En mycket glad bild på mig i Uniform...


Jao, det var väl lite om mitt lajf i ämöööörrreka.
Om det undras något mer så svarar jag gärna på frågor och sånt.
Pussar och kramar.

Thänksgivijn.

Happy Thanksgiving.
Vi är så coola, så vi firar imorgon istället för idag.

Taggar lite black friday shopping inatt.

Klippte lugg igen.

Elvira, min enda läsare gav mig tre kommentarer igår/idag/whenever

Snö vore inte fel nu.

Varför måste vissa bloggare som ska lägga upp outfit bilder hålla sig i midjan och böja sig ner som om det hade kramp och se jättedryg ut? VARFÖR?

Det var allt från Amerika för denna gången. I shall return.


Lööööööggen!


Mitt schnögga wristband.

skit+underbart+mess+bläääää

Livet är asbra för att det är thanksgiving imorgon och jag är ledig imorgon och fredag och har inte swim practise till saturday.
Livet suger för att Håkan kommer till Borås bara några veckor innan jag kommer hem. VARFÖR?!?! Och för att jag är trött. Och ja.

Fast nu ska jag sluta vara en deppig liten emotjej och va glad istället. Unnar mig Mando Diaos MTV unplugged - Above and beyond och eventuellt Beatles Abbey road från itunes.

(Hur vet man att rummet är stökigt? När man leter efter ipodsladden som en idiot och sedan hittar den under en hög med kläder.)

Nu ska jag ladda min ipod och lyssna på musik och sova och vakna överlycklig imorgon.

btw. Kommentera mer. Jag blir glad av kommentarer.



lite random bara.

1. Är sjukt taggad på att ha thanksgiving break på torsdag och fredag!

2. Idag såg jag Whats happen in vegas. Och dog lite!

3. En eventuell resa till NEW ORLEANS planeras!

3. Om två veckor åker jag till Chicago.

4. bandsläppen till peace and love suger lite än så länge.
All time low, The sounds och Anna Järvinen är ju helt OK enligt mig. Men resten?

Swim meet!

Idag hade vi vårt första swim meet mot Dekalb. Hur det gick vettefan, det enda jag vet är att jag gjorde vad jag skulle och sen om det gick bra eller dåligt skiter jag i ;)



Ja, jag vet att jag precis la upp en bild på mig själv i swim suit... Ville bara visa hur Concordias suit ser ut.
Jag lovar att jag nästan dog när jag skulle få på mig den, tightaste baddräkten på jorden, NO KIDDING!
Förresten, jag vet att ni verkligen alltid har undrat hur jag skulle se ut i en rosa, zebra mönstrad baddräkt. Och jag vet att ni aldrig trodde att jag någonsin skulle ta på mig det. Men oj oj oj vad fel man kan ha! heheheheheh.

Twitter

https://twitter.com/inthecornfield
Yes! Jag har numera twitter, och jag också numera en ny mobil med unlimited text. Så om nu suktar efter att få veta vad jag håller på med så håll utkik på twitter, där kommer det antagligen komma mer uppdateringar än här. eftersom att jag kan skicka via text.

Nu - film och choklad.



Skiter i allt.

Skiter i att borsta håret, skiter i att börja plugga, skiter i att sortera smutstvätt, skiter i att jag inte borde käka upp allt mitt godis.

Vafasen? Det är tordsagkväll, jag är är död efter simträningen och imorgon är jag ledig från skolan.
Varför inte bara käka upp all choklad och glo film istället?

D-Ö-D

Hej jag var ledig igår och bara för det så känns det som söndag. Därför blir jag extra glad när jag inser att det är lördag och att jag är ledig imorn med.

Idag dog jag lite. Hade först 1h typ konditionsträning. SEN hade vi 2h swim practice.
Idag har jag fått massa gjort också. Städat mitt rum, pratat med Viccan och Kristin på skype. Vi pratade planer för eventuellt discovery tour tsm.
Senare ikväll ska jag sitta barnvakt.

Men nu ska jag chilla och läsa ( jag hinner aldrig att läsa annars :<<<<< ) kanske äta lite kakor också. Heheheh!



Invaderade Kentucky en helg.

Helgen!
Torsdag: Helgen började utmärkt med att jag fick en kopp varm choklad från starbucks av Cindy när hon hämtade mig från simträningen. Vi hämtade Ploen från hennes simträning och efter 10 minuter sa Cindy: It smells like swimming pool in here. Väl hemma väntade Kerstin och Janaina och vi såg på film.

Fredag: Hej vi åkte hemmifrån klockan halv sju på morgonen. jag överlevde tack vare min ipod. Åkte till Cinncinati, Ohio. Shoppade loss på Jungle Jim's! AWESOME! De har typ massa internationella grejer. Kom ut med bl.a knäckebröd och risgrynsgröt med instruktioner på danska. Jag, Kerstin och Ploen köpte typ 0456043683 miljoner kg junk. Så vi var höga på socker resten av helgen. Drog vidare till Louisville, Kentucky och chilla på hotellet.

Lördag: Min värdsyster Lyndsay's graduation från Collage! Det var amerikanskt som skjutton! Fast jättelångt och rätt tråkigt. hehe.
Käkade lunch där jag fick konstiga blickar när jag berättade att min farfar och farbror jagar älg.

besökte en liten lokal godisaffär där de gör sitt eget godis. Min värdpappas bror kom fram till mig och sa att ägaren ville prata med mig. Så när jag kom fram till ägaren så frågade man mig på SVENSKA: Vart i sverige bor du?
Jag blev hur chockad som helst och utbrister: GÖTEBORG! Samtidigt som jag utbrister i något slags skratt.
Han bodde tydligen i sverige i 1,5 år på 70 talet. SVINTUFFT!

Käkade Middag där jag förlorade 20 dollar i ett vad mot Ploen.

Söndag: Åkte hem och jag var trött. Äkte till walmart och hittade svampbob fuzzy pjyamas pants. Åt Wendy's för första gången och sen var jag och Janaina ensamma en stund för alla andra var och gjorde trick or treat. Så jag såg på monsters inc.
Nu ska jag duscha och sova.


jag kunde inte ladda upp den bilden jag ville, så det fick bli denna istället.

RSS 2.0