Det är sååååå snart!

Om exakt en vecka befinner jag mig i Las Vegas!
Är inte det hur ballt som helst eller?
Jag är trött på vad allt snö heter (Det är så man säger va? Jag vet inte för jag kan ju för skjutton inte prata svenska längre).
Fast nu vill jag nog ha glass.



softar på Purdue University.



Vi drog ner till Lafayette över dagen, åt god mat och ännu godare glass och chillade på Purdue University, som var så otroligt underbart amerikanskt! Det var vårväder och jag såg tillochmed en kille i shorts och t-shirt, vilket jag dock tyckte var lite för överdrivet.
Jag behöver dock inte nämna att det regnar och är kallt idag...

Hockey Game and THE t-shirt.

På med EF t-shirten och dra iväg på Hockey Game för att vara snäll och duktig utbytesstudent och göra lite bra reklam för företaget så det kommer mer värdfamiljer.
Synes och Höres.
Igår firade jag min sjumånadersdag.



"Livin' the dream" Det står så på alltså.

Sommarjobbelijobb.

Idag sökte jag sommarjobb inom Borås kommun. Känner att jag måste tjäna lite cash i sommar. Blev dock lite sur över att man inte kunde välja både äldreomsorg och övrigt, då jag kan tänka mig att jobba med vilket som...
Men nu håller jag iaf alla tummar och tår för att jag får en plats någonstans.

Det känns så sjukt att mina före detta klass har börjar välja IV val och sådant jox inför trean. Herrejesus, trean som alltid känts så avlägset. För första gången på länge är jag tacksam över att mitt utbytesår inte räknas hemma. Jag är inte redo att bli stor än.

Fast jo, kanske. Men jag vill nog komma hem först.




Lagom gamal bild.
Men ack och ve vad den gör mig glad.
Tagen i England, efter att vi käkat lunch i en fin park, det var sommar
och det var varmt och jag var glad.

Fyra födelsedagar och ett fiasko (fast bara en födelsedag)

Fast fiasko är helt fel ord. Men inget gick som planerat, men det gör inget för det var kul ändå.
Ina från Korea fyllde år idag så vi blev bjudna på lunch, som blev till middag istället för vi hamnade på Applebee's efter många om och men. Men det var gott och jag fick gratis dessertkort. Har jag berättat om Applebee's fantastiska desserter? Det är så gott att man dör lite.

Iaf så är Timo Räisänen världens bästa just nu ikväll. Min favorit är tråkigt nog fear no drakness promise child... Men den har alltid vart min favorit sedan första gången jag hörde den 06.


toner.

Jag vet inte ens om det finns någon som bryr sig om vad jag lyssnar på för musik men skitsamma jag lägger ut lite sånt underbart fint som jag lyssnar på ikväll och som håller plugghumöret uppe (fast egentligen inte, men det hindrar mig från att avlida iaf).

Gravitation - Kent (kan ju inte plugga UTAN Kent?!)

Give a little love - Noah and the whale

Louder than ever - Cold war kids

Go out tonight - Mando Diao

Delivery - Babyshambles

Punkt-inlägg

1. Mando Diao till Peace and Love. Är inte det riktigt grymt eller?
2. Läxor.
3. Alla har sportlov nästa vecka. Jag ska gå i skolan och dö lite.
4. Jag avskyr snö.
5. Avskyr är ett kul ord.
6. Det är askallt.
7. Jag har abolut ingenting att skriva om.
8. Snälla ha överseende, det händer inget just nu.
9. Kommentera mera!
10. Tio punkter räcker. Nu fyller jag i min study guide for history istället.


Bjuder på en trevlig gammal bild som togs innan snön och överdrivet
mycket läxor förpestade mitt liv.

Jobbig måndag.

I lördags slutade min mobil att fungera. Fast egentligen var det bara texting som sluta fungera. Så jag har gått och vart arg på min mobil i två dagar nu. Så idag bestämde jag mig för att göra något åt saken.

Så jag åkte till Target där jag köpte mobilen. De sa att eftersom det är mer än 90 dagar sedan jag köpte den kan de inte hjälpa mig. Så dem ger mig numret till deras customer service. Jag åker hem, letar upp kvitto och annat mobil-papper jag fick när jag köpte den. Ringer numret och följer alla instruktioner. Först kommer jag inte fram, så jag ringer igen och upprepar samma skit. Kommer tillslut fram och får prata med någon från Target's customer service vars engelska är sämre än min... Han kan tydligen inte heller hjälpa mig och jag får numret till telefonbolaget istället.

Så jag ringer dit och upprepar jobbiga moment igen. Får prata med någon där och så säger han: Prova att ta ut batteriet i fem sekunder och skicka igen. Tro fan att det funkar då...

Så där sitter jag, en korkad utbytesstudent från Sverige och funderar på att gå och se mig i spegeln för att kolla om inte min hårfärg ändrats under natten.


Dog lite.


Jocke, du får gärna flytta in hos mig!
(fast helst den riktiga Jocke Berg)

Trött cheeeey

Har haft äckligt mycket homework idag. Nu är jag typ klar, fixar sista historiafrågan på lunchen imorgon. För nu dör jag lite tror jag.

Vi har haft snowdays tisdag och onsdag, idag hade vi en two hour delay och jag tror vi kommer ha det imorgon med. Riktigt gött! Jag älskar two hour delays! Dock vill jag inte ha någon mer snow day. Nu har vi gått från att sluta torsdagen 2 juni till att sluta fredagen 3 juni. Jag är rätt så otaggad på att gå tillbaka till skolan måndagen 6 juni! Och speciellt med tanke på att jag planerar att åka hem 7-9 juni...

Nej nu ska jag till min säng och sova!

RSS 2.0